Mainos

Rehellinen ilmoitus vai kaunaa - Ostaisitko sinä tämän asunnon?

Oikotie.fi:n asuntovälityspalveluun on ilmaantunut ehkä harvinaisen rehellinen asunnonmyynti-ilmoitus, tai sitten myyjällä on palanut käämit totaalisesti.

Kyseessä on 56 neliöinen kaksio Kuopiossa. Kuvien perusteella asunnossa on remontti kesken.

Asunnon omistaja kertoo ilmoituksessa, että talossa asukkaat vaihtuvat tiheään ja taloyhtiön hallitus toimii ilmoittajan mukaan lähes armeijamaisesti.

"Asukkaat ovat valittaneet myös käytävissä liikkuvista valvojista, jotka ovat hyvin herkkä puuttumaan asioihin".

Ilmoittaja mainitsee myös rehellisesti, että edessä on putkiremontti ja mahdollisesti erittäin kallis sellainen. Kun ilmoittaja oli yrittänyt remontoida asuntoaan, osoittautui se hyvin hankalaksi.

"Yhtiössä on tapana myös käyttää niin sanottua tuplavalvontaa, joka tulee remontin tekijälle hyvin kalliiksi. Se tarkoittaa, että samaa työtä valvoo kaksi valvojaa"

"Täällä on myös asbestia", ilmoittaja täräyttää.

Ilmoitusta kahlatessa saattaa tulla mieleen, että kyseessä on pila, mutta ilmoittaja sanoo olevansa tosissaan liikkeellä.

"Teistä tämä on ehkä hauskaa ja siksi luette ja levitätte tätä ympäriinsä. Mutta minä oikeasti yritän myydä tässä asuntoa. Minulta vain loppuvat voimat viedä remonttia eteenpäin. Taloyhtiön mukaan kaikilta vaaditaan samaa. Haluan vain sanoa että minä en pysty sitä tekemään. Siksi haluan myydä asunnon. Kerron ongelmista vain koska haluan, että sinä et tekisi samoja virheitä kuin minä".

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.