Mainos

Reach-U Holding konkurssiin

Mobiiliteknologiaa kehittävän Reach-U Holding Oyj:n omaisuus haetaan konkurssiin. Konkurssiin ajauduttiin, kun yhtiön toiminnan jatkamisesta vielä aikaisemmin kiinnostuneet sijoittajat ovat vetäytyneet rahoittamisesta.

Reach-U kertoo, ettei yhtiön tilannetta onnistuttu selkeyttämään "kohtuullisessa ajassa", eikä epävarmuutta aikaansaaneita tekijöitä ole kyetty poistamaan. Konkurssissa suurimmiksi velkojiksi jäävät investointipankki Conventum ja uusmediayhtiö Done. Conventum on kertonut sijoittaneensa Reach-U:hun yhteensä 7,4 miljoonaa euroa. Donen sijoitukset ja saatavat ovat 3,5 miljoonaa euroa.

Reach-U Holdingin osakkuusyhtiön Reach-U Solutionsin konkurssin jälkeen Reach-U Holdingilla ei ole pääomia, tarkoitusta eikä likvidejä varoja. Reach-U kertoi kuun alkupuolella, että sen osakkuusyhtiön Reach-U Solutionsin omaisuus haetaan konkurssiin. Reach-U Holding kertoi kuitenkin edelleen sitkeästi kartoittavansa rahoitusvaihtoehtoja ja mahdollisuutta jatkaa toimintaansa suunnatun osakeannin jälkeen.

Reach-U Holding on noteerattu Helsingin pörssin pre-listalla, mutta kaupankäynti sen osakkeella on ollut keskeytettynä 11. helmikuuta jälkeen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.