Mainos

Ravintolariita johti katupuukotukseen

Oulussa on puukotettu kahta ihmistä. Ensimmäinen sattui puolenyön jälkeen kadulla Rajakylässä ja toinen aamulla yksityisasunnossa Kaukovainion kaupunginosassa.

Rajakylässä sijaitsevassa ravintolassa 33- vuotias oululaismies riitaantui tuntemattoman miehen kanssa. Miehet olivat käsikähmässä ravintolassa, mikä johti molempien poistamiseen. 33- vuotias mies lähti kohti Tervakukkakuja 7 :ää ravintolan editse kulkevaa kevyenliikenteen väylää, kun riitakumppani tuli hänen luokseen ja puukotti 33- vuotiasta miestä useita kertoja ylävartaloon.

Puukottaja pakeni paikalta. Puukotettu pääsi lähistöllä sijaitsevaan kotiinsa, missä hän soitti sairasauton paikalle aamuyöllä. Puukotettu on hoidettavana OYS:ssa. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Puukottaja on 30- vuotias ja lyhyt. Hänen hiuksensa ovat vaaleat ja tekohetkellä päällä oli valkoinen paita.

Asunnossa puukotettiin 49-vuotiasta

Oulussa sattui myös toinen puukotus. 49- vuotias mies oli asunnossaan Kaukovainion kaupunginosassa 52 -vuotiaan miehen kanssa. Miehet riitaantuivat aamuyhdeksän aikaan ja vieraana ollut 52- vuotias mies löi teräaseella 49-vuotiasta miestä vatsaan.

Puukotettu toimitetiin OYS:aan hoidettavaksi. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Alkoholilla on osuutta tapahtumiin. Puukottaja on pidätetty. Kuulustelut asian selvittämiseksi jatkuvat.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.