Ravintolariita johti katupuukotukseen

Oulussa on puukotettu kahta ihmistä. Ensimmäinen sattui puolenyön jälkeen kadulla Rajakylässä ja toinen aamulla yksityisasunnossa Kaukovainion kaupunginosassa.

Rajakylässä sijaitsevassa ravintolassa 33- vuotias oululaismies riitaantui tuntemattoman miehen kanssa. Miehet olivat käsikähmässä ravintolassa, mikä johti molempien poistamiseen. 33- vuotias mies lähti kohti Tervakukkakuja 7 :ää ravintolan editse kulkevaa kevyenliikenteen väylää, kun riitakumppani tuli hänen luokseen ja puukotti 33- vuotiasta miestä useita kertoja ylävartaloon.

Puukottaja pakeni paikalta. Puukotettu pääsi lähistöllä sijaitsevaan kotiinsa, missä hän soitti sairasauton paikalle aamuyöllä. Puukotettu on hoidettavana OYS:ssa. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Puukottaja on 30- vuotias ja lyhyt. Hänen hiuksensa ovat vaaleat ja tekohetkellä päällä oli valkoinen paita.

Asunnossa puukotettiin 49-vuotiasta

Oulussa sattui myös toinen puukotus. 49- vuotias mies oli asunnossaan Kaukovainion kaupunginosassa 52 -vuotiaan miehen kanssa. Miehet riitaantuivat aamuyhdeksän aikaan ja vieraana ollut 52- vuotias mies löi teräaseella 49-vuotiasta miestä vatsaan.

Puukotettu toimitetiin OYS:aan hoidettavaksi. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Alkoholilla on osuutta tapahtumiin. Puukottaja on pidätetty. Kuulustelut asian selvittämiseksi jatkuvat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat