Mainos

"Ravintolan aulassa huomasin, että talvisaappaani olivat eri paria"

Liikaa paljasta pintaa, väärän kokoisia vaatteita, väärät vaatteet väärässä paikassa? Jokainen sortuu joskus noloihin tyylimokiin. Kysyimme lukijoiltamme, mitkä ovat heidän epäonnistuneimmat kokemuksensa pukeutumisen saralla.

Yli 30 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoo pahimmaksi tyylimokakseen säkkimäisten vaatteiden käyttämisen. Löysien vaatteiden usein ajatellaan häivyttävän vartalomme ongelmakohdat, mutta yleensä efekti on päinvastainen. Pari kokoa liian suuri mekko näyttää helposti perunasäkkimäiseltä.

Ole siis huolellinen kokovalintojen kanssa. Jos pidät vaatteista joissa on tilaa hengittää, valitse ennemminkin malliltaan väljiä vaatteita väärän kokoisten sijaan.

Paljasta harkitusti

Lähes yhtä usea vastaaja myöntää sortuneensa joskus käyttämään liian paljastavia vaatteita. Pahimmat kokemukset liittyvät usein siihen, kun kotona valitut vaatteet alkavatkin ovatkin alkaneet illan mittaan tuntua epäsopivilta ja liian paljastavilta.

Raja seksikkyyden ja mauttomuuden välillä on tässä asiassa kuin veteen piirretty viiva, mutta viimeistään muutaman mokan jälkeen omat mukavuusrajat opitaan tuntemaan. Perinteinen nyrkkisääntö on, että paljastavan kaula-aukon kanssa ei kannata yhdistää lyhyttä helmaa tai toisinpäin.

Myös liian tiukat pyöräilyshortsit, jättimäiset olkatoppaukset ja 1970-luvun tyyliset silmälasit kuuluvat kyselyyn vastanneiden tyylivirhelistaan. Hiusmokista yleisimmäksi nousi tiheä permanentti.

Kaikki mokaavat joskus

"Omistin suoraan sanottuna kuvottavat pyöräilyshortsit, joiden kankaassa oli neonvärejä epämääräisissä kuvioissa." oi niitä aikoja

"Kotona baariin valitsemani superseksikäs minimekko tuntui hyvältä päällä. Baarissa kuitenkin taistelin koko illan mekon kanssa. Se ei meinannut millään pysyä päälläni paljastamatta jotain liikaa" anneli

"Sovittamaton vaate, väärä väri, ei sovi minkään kanssa." zuzzu

"Olin nuori neiti enkä tiennyt pukeutumissääntöjä: Pukeuduin sukulaishäihin valkoiseen pitsiasuun, jakkuun ja lyhyeen hameeseen. En silloin tullut ajatelleeksi, kuinka epäkohteliasta se oli morsianta kohtaan." ar

"Ravintolan aulassa huomasin että talvisaappaani olivat eri paria" annu

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.