Mainos

Ravintolailta päättyi amupavälikohtaukseen Tampereella

Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä Tampereen Multisillassa lauantai-iltana sattuneen ampumavälikohtauksen vuoksi. Kiinniotetuista kolme on miehiä ja yksi nainen. Poliisi tutkii asiaa muun muassa tapon yrityksenä ja vaaran aiheuttamisena.

Pirkanmaan hätäkeskukseen tuli lauantai-iltana hieman ennen puolta yötä ilmoitus, että mieshenkilöä on ammuttu Multilsillankadulla, Posse Pubin edustalla.

Poliisin mukaan tapahtumasarja on lähtenyt liikkeelle usean hengen seurueen saavuttua pubiin. Pubissa seurue riitaantui erään ravintolan asiakkaan kanssa. Riitaan osallistui lisää asiakkaita, jotka päätyivät rikkomaan seurueella käytössä ollutta autoa.

Jossakin vaiheessa seurueeseen kuuluneen henkilön epäillään ampuneen käsiaseella auton ulkopuolella olevaa 38-vuotiasta miestä. Uhri sai molempiin käsivarsiinsa ampumavammat ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon, missä hän edelleen on. Uhrilla ei ole hengenvaaraa.

Asian tarkempaa selvittelyä varten poliisi pyytää tapahtuman silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä poliisiin, p. 07187 45801 tai 050-3646056.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.