Mainos

Ravintolaillan karu päätös: nainen tappoi tyttärensä miesystävän

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi naisen syyllistyneen tahalliseen tappoon, kun hän tappoi yhdellä veitseniskulla tyttärensä ravintolasta löytämän miesystävän. Kangasalla marraskuussa sattuneesta veriteosta kertoo Aamulehti.

34-vuotias nainen puukotti ravintolaillan päätteeksi hengiltä tyttärensä 25-vuotiaan miesystävän. Eilen annetussa välituomiossa nainen passitettiin mielentilatutkimukseen. Hän pyysi tutkimusta itse. Rangaistuksen pituus ja vahingonkorvaukset määritellään sen jälkeen, kun naisen syyntakeisuuden aste on määritelty. Kihlakunnansyyttäjä vaatii vähintään 10 vuoden vankeusrangaistusta.

Nainen puukotti miestä oman asuntonsa vessassa. Kuuden hengen seurue oli juuri tullut asuntoon jatkoille ravintolaillan jälkeen aamuyöllä marraskuun alussa. Tytär meni ravintolasta löytämänsä miehen kanssa suoraan vessaan lukon taakse tutustumaan uuteen kumppaniinsa lähemmin. Äiti pyrki vessaan ovea rynkyttäen. Kun nainen ei päässyt vessaan, hän alkoi hajottaa ovea ensin kengänkorolla potkimalla ja sitten vasaralla hakkaamalla.

Ovi hajosi osittain ja aukesi. Naisella oli jo 16,5 sentin terällä varustettu veitsi kädessä. Hän tempaisi pariskunnan erilleen ja iski. Tytär katseli vierestä. Veitsi upposi lähes kahvaa myöten miehen rintaan. Hän kuoli yhdestä iskusta.

Seurueessa mukana ollut 34-vuotias mies raahasi yhdessä naisen kanssa vainajan porraskäytävään. Hänelle vaadittiin rangaistusta rikoksentekijän suojelemisesta, mutta syyte hylättiin. Käräjäoikeuden mielestä mies ei yrittänyt suojella, vaan päinvastoin hälytti poliisit.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.