Mainos

Ravikunkku tuo kaikille tutut kasvot Maikkarin raviurheilulähetyksiin

Maikkarin vahva panostus raviurheiluun alkoi heti vuoden ensimmäisenä päivänä Toto4-lähetyksellä MTV Maxilla. Kuuden viikottaisen lähetyksen huipennus on aina lauantaisin Ravikunkku eli viikon tärkein ravikilpailu Toto76. Seiskakutonen ajetaan vuoroviikoin ympäri maata ja tänä lauantaina Tampereen kupeessa Teivossa.

Maikkarin Ravikunkku-ohjelman kotipesä on MTV Sportin näyttävä studio, missä Joanna Kuvaja juontaa tunnin suoraa lähetystä lauantaisin klo 17-18. Nyt ensimmäisenä Ravikunkku-lauantaina tutustustaan lajiin perinpohjaisesti. Studiossa on Joannan lisäksi raviohjastaja erittäin perinteisestä Korven suvusta ja lumilautailun maailmancupvoittaja Janne Korpi sekä yksi maamme kovimmista raviammattilaisista Kari Lähdekorpi. Ohjelmassa seurataan Toto76-lähtöjä ja kilpaillaan myös studion puolella kovimman tietäjän tittelistä. Paikan päällä Teivossa on toimittajana Laura Ruohola.

Tulevina viikkoina Ravikunkku saa nimensä mukaisen hallitsijan, kun raviohjastaja ja mäkihypyn olympiavoittaja Toni Nieminen puolustaa titteliään joka lauantai. Ensimmäisenä haastaja nähdään lauantaina 10.1. Ketkä nuo tammikuun haastajat ovat, se selviää ensimmäisessä Ravikunkussa la 3.1. klo 17. Ravikunkku-kisassa pelkkä ravitietämys ei muuten voittoa takaa, joten Toni Nieminen tulee olemaan vaikeuksissa pitkin vuotta.

Yhteensä Maikkarin kanavilla nähdään tänä vuonna yli 300 ravilähetystä.

Tv-lähetykset: Ravit

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Katso lisää

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.