Mainos

Ravi: Tiuran uskottavuutta vaikea arvioida

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi oli tyytyväinen Marja Tiuran (kok.) selvitykseen ja kieltäytyi käyttämästä sitä luottamuksen arviointiin.

- Selvitys oli looginen, hän kertoi oman näkemyksensä tapahtumien kulusta ja minusta se oli hyvin looginen. Sitä uskottavuutta minun on hyvin vaikea arvioida.

Ravi pitää luonnollisena, että myös koko eduskuntaryhmä haluaa saada Tiuralta selvityksen. Tiuran jatkosta ei kokouksessa keskusteltu ja arviot luottamuksen säilymisestä eduskuntaryhmässä Ravi haluaa jättää omaan arvoonsa.

- Me kaikki kokoomuksen eduskuntaryhmän luottamustehtävissä olevat elämme joka päivä eduskuntaryhmän luottamuksen varassa ja jos eduskuntaryhmässä sitten jonkun luottamus purkautuu niin näin se sitten tapahtuu, minulla ei ole mitään käsitystä siitä, että onko torstaina mitään tällaista hanketta ilmassa.

Suurempaa vahinkoa kokoomukselle Ravi ei usko jupakan aiheuttaneen ja luottaakin ihmisten omaan arvostelukykyyn.

- Ei tämä nyt kokoomuslaisten mielestä tietenkään ole kovin miellyttävä asia, mutta luulen kyllä, että ihmiset osaavat erottaa mikä on yksittäisen kansanedustajan asia ja mikä on kokoomuksen toimielinten asia.

Kommentit selvityksen sisällöstä Ravi jättää Tiuralle itselleen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.