Räväyttävä puku! F1-viikonloppuun valmistautuva Lewis Hamilton käänsi katseita New Yorkissa – ”Tämän suunnittelu oli niin hauskaa”

F1-talli Mercedeksen kuljettaja Lewis Hamilton vaihtoi maanantaina ajohaalarin tyylikkääseen pukuun New Yorkissa järjestetyssä Met-gaalassa.

Met-gaala eli Metropolitan Museum of Art -taidemuseon vuosittain järjestettävä varainhankintatilaisuus. Met-gaala on myös muotitapahtuma, joka kerää paikalle viihteen, muodin ja urheilun suurimpia tähtiä. Tänä vuonna teemana oli Camp: Notes on Fashion.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Myös Lewis Hamilton asteli maanantaina parrasvaloihin ennen viikonloppuna kisattavaa Espanjan GP:tä. 

Brittikuskilla oli päällään musta puku, jota koristivat näyttävät hopeat siksak-kuviot. Kimallusta asusta ei puuttunut, sillä kokonaisuuteen kuuluivat myös timanteilla koristeltu kravatti ja otsapanta. 

Hamilton kertoi Instagram-tilillään tehneensä yhteistyötä suunnittelija Tommy Hilfigerin kanssa.

– Saavuin New Yorkiin Met-gaalaan. Mitä mieltä olette tyylistäni? Tämän suunnittelu yhdessä Tommyn (Hilfiger) kanssa oli niin hauskaa, kuski hehkutti.

Espanjan GP ajetaan tulevana viikonloppuna Barcelonassa. Mercedeksellä on kuljettajien MM-sarjassa kaksoisjohto, ja kärkipaikkaa pitää hallussaan Valtteri Bottas. Tallien mestaruustaistossa Mercedeksen etumatka on jo 74 pistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat