Mainos

Rautaruukki mukana perustamassa sähköistä kauppapaikkaa

Euroopan johtaviin teräsyhtiöihin kuuluvat Voest-Alpine Stahl AG, Rautaruukki-konserni ja Riva Group ILVA S.p.A, sekä itsenäinen teräksen välittäjä Voest-Alpine Intertrading AG ovat allekirjoittaneet aiepöytäkirjan maailman johtavan vertikaalisen business-to-business-verkkokaupan, e-STEEL Corporationin, kanssa uuden sähköisen verkkokauppapaikan perustamisesta.

Uudesta kauppapaikasta on tarkoitus luoda Euroopan kehittynein teräksen verkkokauppa, joka tukee Euroopan teräsmarkkinoiden bisnesvaatimuksia. Siten sähköinen kaupankäynti saavuttaa uuden tärkeän kansainvälistymisvaiheen liikevaihdoltaan 700 miljardin dollarin terästeollisuudessa.

Perinteisten teräksentuottajienkonsortio ja teräksen välittäjä liittyvät nyt jo markkinoilla toimivaan, riippumattomaan business-to-business-kauppapaikkaan, e-STEELiin, tehdäkseen yhteistyötä ja rakentaakseen ja hyödyntääkseen uudenlaista kaupankäynnin mallia, jossa yhdistyvät "kummankin maailman parhaat puolet", Rautaruukki kertoo tiedotteessaan.

Neljä eurooppalaista teräsyhtiötä tuottavat ja välittävät yhteensä yli 25 miljoonaa tonnia terästä ja terästuotteita, mikä tuo uuteen eurooppalaiseen verkkokauppaan huomattavasti likviditeettiä. e-STEELin etuja ovat edistyksellinen sähköisen kaupankäynnin tekniikka, verkkokaupan operaatioiden osaaminen ja kyky kehittää ideat nopeasti markkinoille, Rautaruukki kertoo.

Toinen uuden kauppapaikan etu on mahdollisuus päästä e-STEEL Exchangen kautta koko maailman teräsmarkkinoille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.