Mainos

Rautaruukki aloitti yt-neuvottelut

Rautaruukki on ilmoittanut aloittavansa yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat kaikkiaan 170 työntekijää.

Rautaruukki kertoi tänään käynnistävänsä yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä noin 170 yhtiön palveluksessa olevaa työntekijää. Yhtiön mukaan työntekijöiden vähennystarve kohdistuu etenkin konsernihallintoon, jossa yli sadan henkilön kokonaismäärästä on tarkoitus vähentää viidennes. Rautaruukin hallintojohtaja Jorma Illin mukaan henkilöstöjärjestelyt on tarkoitus toteuttaa eläkejärjestelyin, määräaikaisten työsuhteiden päättämisillä ja tehtäväsiirtojen tai mahdollisten irtisanomisten avulla.

Yt-neuvottelut alkavat viikon kuluttua ja päättyvät heinäkuun puolivälissä. Illin mukaan vain konsernihallintoon on asetettu selvä vähennystavoite. Yt-neuvottelujen piirissä ovat kuitenkin myös Rautaruukin Oulussa sijaitsevat teknologiamyynti- ja investointipalveluyksiköt, joissa työskentelee yhteensä 72 henkilöä. Illin mukaan näissä Oulun yksiköissä on kysymys enemmänkin maantieteestä eli toimintojen keskittämisestä Raahen ja Hämeenlinnan tehtaiden yhteyteen.

-Oulun teknologiamyyntiyksikkö on tarkoitus pienentää nykyisestä ja siirtää investointipalvelut-yksikön yhteyteen, sanoi Illi.

Illin mukaan investointipalvelut-yksikkö keskitetään tämän jälkeen Raaheen tai siirretään yritysjärjestelyin toisen Oulussa toimivan suunnitteluyksikön palvelukseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.