Mainos

Rautakirja voimakkaasti mukaan verkkoliiketoimintaan

Rautakirja-yhtymä on päättänyt keskittää kaikki konsernin verkkoliiketoiminnot yhteen uudeksi toimialaryhmäksi, joka yhtiöitetään loppuvuoden aikana.

Uusi yhtiö tulee vastaamaan Rautakirja-yhtymän verkossa tapahtuvasta liiketoiminnasta ja tarjoamaan rahapeleihin, lukemiseen, elokuviin sekä muuhun ajanvietteeseen sopivia tuotteita ja palveluita.

Vuoden vaihteessa yksikköön siirtyvät Suomalaisen Kirjakaupan verkkokirjakauppa sekä Dosen verkkokauppa, samoin kuin Finnkinon verkkopalvelut sekä syksyn aikana käynnistyvä Finnkinon lipunmyynti verkossa. Verkkoliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty KTM Simo Susi, joka aiemmin on toiminut kioskikaupassa kehityspäällikkönä.

-Lähdemme kehittämään verkkoliiketoimintaamme nykyisillä vahvoilla osaamisalueillamme kymmeniin miljooniin markkoihin nousevilla investoinneilla ja uskomme, että jo vuonna 2002 saavutamme tällä sektorilla positiivisen tuloksen, Rautakirjan toimitusjohtaja Hannu Syrjänen toteaa. Hän uskoo verkkoliiketoiminnasta muodostuvan lähivuosien aikana merkittävä liiketoiminta-alue yhtymässä. Se tulee sekä tukemaan että täydentämään konsernin myymäläketjuja kuluttajien ostokäyttäytymisen muuttuessa.

Rautakirja pyrkii hyvään yhteistyöhön myös verkkosovelluksissa kaikkien pelinjärjestäjien kanssa. Tällä hetkellä yhtiöllä on merkittävä asema pelituotteiden fyysisenä jakelukanavana.

Itämeren ympäristön maat tulevat olemaan Rautakirjan verkkoliiketoiminnan ensisijainen toiminta-alue. Suomen ohella yhtiö on ottanut ensimmäisiä askeleitaan verkkopelaamisessa myös Virossa. Rautakirjan tytäryhtiö Lehti-Maja Eesti AS on ostanut 90% virolaisesta urheiluvedonlyöntipelejä tarjoavasta AS Megapanuksesta.

Rautakirjaan kuuluvat R-kioskit, Veikkausrastit, lehtitukkukauppaa harjoittava Lehtipiste, Suomalainen Kirjakauppa, Finnkino, Eurostrada- ja Motorest-taukopaikkoja sekä Pizza Hut -ravintolat. Lisäksi yhtiöllä on kioski-, lehtitukku- ja elokuvatoimintaa Virossa sekä elokuvateattereita Latviassa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.