Mainos

Raumanmeren kuolintapaukset tapaturmia

Raumanmeren juhannusjuhlilla kuolleet kolme noin 20-vuotiasta nuorta miestä löydettiin kahdesta eri teltasta aamupäivällä. Juhannuksen juhlinta on sujunut muuten rauhallisesti. Poliisin tietoon ei ole tullut muita kuolemantapauksia eikä hukkumisia.

Poliisi uskoo Rauman juhannusjuhlilla sattuneiden kolmen kuolemantapauksen olleen onnettomuuksia. Päivän aikana ei ole tullut esiin mitään, mikä viittaisi rikokseen.

Kaikki kuolleet olivat noin 20-vuotiaita nuoria miehiä. Koska kaikkien omaisia ei tavoitettu, poliisi ei vielä illan suussa kertonut heidän kotipaikkojaan.

Vainajat löydettiin teltoista aamupäivällä. Yksi löytyi isosta teltasta, jossa oli yöpynyt parikymmentä henkilöä. Uhri oli todennäköisesti tukehtunut omaan oksennukseensa. Kaksi muuta vainajaa löytyivät pienestä kupoliteltasta, jossa oli ollut grilli. Miesten epäillään kuolleen grillistä syntyneeseen häkään.

Poliisia työllistivät myös raiskausepäilyt ja pahoinpitely

Raumanmeren juhannusjuhlilla on myös sattunut yksi vakava pahoinpitely. Puoli viiden aikaan aamulla Syväraumankadulla tapahtuneen pahoinpitelyn uhriksi joutunut nuori mies on kuljetettu sairaalahoitoon.

Poliisi kertoo tutkivansa myös kahta raiskausepäilyä. Uhrit olivat noin 20-vuotiaita naisia.

Raumanmeren juhannus on Suomen suurin juhannusfestivaali. Viime vuonna Rauman juhannusfestivaaleilla kuoli 18-vuotias nuori nainen. Nainen menehtyi vammoihinsa horjahdettuaan paloauton alle.

Rauhallinen juhannus

Iltaan mennessä ei poliisin tietoon ollut vielä tullut yhtään hukkumistapausta. Vaajakoskella kaksi nuorta miestä pelastettiin voimalaitoksen yläpuolella olevasta kanavasta.

Väkivaltarikoksia on juhannusaattona sattunut Rauman lisäksi Lieksassa. Lieksassa 25-vuotias mies löi toista miestä hedelmäveitsellä vatsaan. Uhri kuljetettiin ensiavun jälkeen hoidettavaksi Pohjois-Karjalan keskussairaalaan. Poliisi tutkii tekoa törkeänä pahoinpitelynä.

Juhannuksen menoliikenne sujui melko rauhallisesti. Tiehallinnon liikennekeskuksen mukaan iltapäivällä kolmen aikoihin ei enää ollut ruuhkia, ja autot pääsivät ajamaan normaaleilla nopeuksilla. Helsingin seudun meripelastuskeskuksen mukaan myös vesillä oli aattona rauhallista.

Vielä alkuillasta poliisin tietoon ei ollut tullut kuolemaan johtaneita onnettomuuksia. Sen sijaan pienempiä peltikolareita ja tieltä suistumisia on sattunut. Helsingissä Myllypurossa kaksi naista ja lapsi loukkaantuivat henkilöauton suistuttua päin puuta juhannusaattona iltapäivällä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.