Mainos

Raukkamainen pahoinpitely rannalla – kymmeniä teinejä mukana

Jopa useita kymmeniä teini-ikäisiä järjesti väkivaltaisen rähinän kuumalla rannalla iltapäivällä Australian länsirannikolla. Joidenkin tietojen mukaan paikalla olisi ollut jopa satakunta teiniä. 

The West Australian mukaan poliisi on kertonut, että  tapahtuma alkoi yhden nuoren pahoinpitelystä,  jolloin paikalla olleet muut nuoret  liittyivät saman tien rähinään. Pahimmillaan yhtä miestä pahoinpitelevään tappeluun osallistui kymmeniä nuoria miehiä. Poliisin mukaan uhri ei saanut hengenvaarallisia vammoja, vaikkakin se olisi voinut olla mahdollista.


 
Tappelu alkoi kuumimpaan aikaan iltapäivällä, kun perheet viettävät aikaansa rannalla. Poliisi oli aiemmin varoittanut nuoria epäsosiaalisesta käyttäytymisestä rannoilla, ja sanonut sillä olevan nollatoleranssi tappeluiden suhteen.

 Todistajien mukaan osa mukana olleista nuorista alkoi jossakin vaiheessa kuvata tapahtumia matkapuhelimillaan. Jo tuolloin uhri oli maannut rannalla päähän potkittuna. Kun poliisi saapui paikalle, ryhmä hajaantui välittömästi.

Poliisi tutkii, mikä väkivaltaisuuden laukaisi. Se uskoo rähinän liittyvän aiempiin riitohin kahden osapuolen välillä. Syytteet tapauksessa ovat vielä nostamatta. Kaupungin tiedottajan mukaan Scarboroughin ranta on ollut melko rauhallinen tähän asti. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.