Mainos

Rauhanturvasivut Internetiin

Puolustusvoimat on tuottanut rauhanturvatoiminnasta Internet-sivut osoitteeseen www.mil.fi/rauhanturvaajat. Sivuilla on uutisia, viikkoraportteja, kuvia, videoita ja perustietoja käynnissä olevista rauhanturva- ja kriisinhallintaoperaatioista sekä kuvaukset suomalaisten aiemmista operaatioista.

Sivuilla esitellään myös merkittävimmät rauhanturva- ja kriisinhallintatehtävissä olleet suomalasiskomentajat, palveluksessa olevien rauhanturvaajien omia kokemuksia sekä ohjeet tehtäviin hakeutumisesta.

- Tavoitteenamme on luoda suora linkki suomalaisten rauhanturvaajien arkipäivään sekä koota rauhanturva-asiat yhteisen helposti tavoitettavan otsikon alle. Nyt avattavat sivut ovat ensimmäinen askel. Niiden sisältöä on tarkoitus kehittää jatkossa käyttäjien osoittamaan suuntaan, osastopäällikkö Ossi Kervinen tiedotusosastolta sanoo.

Suomen rauhanturvaajat -sivujen sisällön on suunnitellut Pasi Nokelainen ja ulkoasun korpraali Tommy Incrosnatu Pääesikunnan tiedotusosastolta. Sivujen tietoja ylläpitävät Pääesikunnan kansainvälinen osasto ja tiedotusosasto, Puolustusvoimien Kansainvälinen Keskus ja sen ohjauksessa eri puolilla maailmaa toimivat suomalaisjoukot.

Rauhanturva- ja kriisinhallintaoperaatioissa on tällä hetkellä 1017 suomalaista ja vuodesta 1956 lähtien yhteensä yli 43 000.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.