Mainos

Rattijuoppo yritti ajaa poliisien päälle Siilinjärvellä

Rattijuoppo yritti ajaa poliisien päälle tänään Siilinjärvellä Pohjois-Savossa. Tilanne alkoi Siilinjärven pohjoispuolella sijaitsevalla työmaalla noin kello yhden aikoihin.

Työmaalla työskennellyt mies törmäili työkoneella sillä seurauksella, että työkoneen polttoainetankkiin tuli reikä. Mies kävi paikkaamassa syntyneen reiän ja palatessaan takaisin hän törmäsi työmaa-alueella olleeseen tolppaan.

Toiset työntekijät alkoivat kiinnittää huomiota merkillisesti liikehtivään työkoneeseen ja yrittivät selvittää koneen kuljettajan ajokuntoa.

Mies ei ollut yhteistyöhalukas ja pyrki pakenemaan paikalta, tällä kertaa omalla pakettiautollaan. Työmaan muut työntekijät suluttivat poispääsytien alueelta. Poliisi tuli paikalle ja mies lähti pakenemaan, mutta ei päässyt laajalta työmaa-alueelta pois.

Poliisi yritti pysäyttää miestä näyttämällä pysähtymismerkkiä. Mies yritti ajaa poliisin päälle ja poliisi joutui väistämään autoa.

Hetken kuluttua pakeneva auto yritettiin pysäyttää piikkimatolla ja näyttämällä uudestaan miehelle pysähtymismerkkiä. Jälleen mies yritti ajaa poliisin päälle ja osittain onnistuikin siinä. Vauhti oli tässä vaiheessa sen verran alhainen, että poliisi loukkaantui tilanteessa lievästi.

Toisella yrittämällä mies saatiin ajamaan piikkimattoon ja auton renkaat tyhjenivät. Pako kuitenkin jatkui, kunnes mies ajoi kalkkivuoren päälle ja tie sulutettiin.

Mies vastusti voimakkaasti kiinniottoa ja hänet jouduttiin kaasuttamaan OC-sumutteella. Mies yritti vielä karkuun, mutta hänet saatiin autosta ulos ja otettiin kiinni.

Mies puhalsi 1,66 promillen lukemat, häntä epäillään kahdesta murhan yrityksestä, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.