Mainos

Rattijuoppo täräytti päin seinää – löi sen jälkeen auttajaansa

Poliisi selvittää Turussa eilen sattunutta tapausta, jossa auto törmäsi talon seinään kovaa vauhtia.

Onnettomuus sattui Katariinan kaupunginosassa aamupäivällä hieman kello 10 jälkeen.

Silminnäkijöiden mukaan henkilöauto oli ajanut erittäin kovaa vauhtia kadulla, jossa oli 30 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan mutkassa, josta auto oli ajautunut ensin päin pysäköintikatoksen kivijalkaa ja tämän jälkeen vielä törmännyt parkissa olleeseen autoon.

Ulosajopaikalla olleet ihmiset olivat auttaneet yksin autossa olleen miehen ulos autosta.

Kun mies oli pyrkinyt poistumaan paikalta, olivat auttajat yrittäneet pitää tätä aloillaan. Mies löi tällöin häntä kiinni pitänyttä kasvoihin, jolloin hän pääsi poistumaan paikalta. Uhri hakeutui vamman vuoksi itse hoitoon.

Koirapartio jäljitti kuljettajan ja löysi tämän piha-alueelta pusikosta makaamasta.

Miehen henkilöllisyys selvitettiin ja todettiin, ettei hän omaa ajo-oikeutta. Puhalluskokeessa mies hönkäisi 1.44 promillen lukemat.

Tapausta tutkitaan alustavasti törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, sekä pahoinpitelynä.

Kolaroitu auto kuului henkilölle, joka oli tapahtuma-aikaan ulkomaanmatkalla. Omistajan mukaan auto oli käytössä hänen pojallaan Turussa. On vielä selvittämättä, kuinka auto oli päätynyt sitä kuljettaneelle henkilölle.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.