Mainos

Rattijuoppo kärähti kahdesti samana iltana

Ranuan kylän läheisyydessä 22-vuotias mies jäi kaksi kertaa samana iltana kiinni humalassa ajamisesta, kertoo Lapin poliisi.

Ensimmäinen kerta sattui alkuillasta noin 17.30 poliisin liikennevalvonnassa. Partio pysäytti henkilöauton Karjapolulla ja selvisi, että kuski oli ajanut autoa ilman ajokorttia. Mieskuljettaja myös puhalsi 2,8 promillea alkometriin. Kuljettajaa käytettiin verikokeessa ja auto jäi pysäköitynä poliisiaseman pihaan.

Samana iltana hieman ennen kello kymmentä poliisi sai ilmoituksen väärillä kilvillä varustetusta autosta, jonka kuljettaja on humalassa. Poliisipartio lähti tavoittamaan autoa, joka löytyikin Romuselän lentokentän kiitoradalta ulosajettuna.

Autossa istui kolme henkilöä, joista yksi oli jo aiemmin samana iltana törkeästä rattijuopumuksesta kiinni jäänyt mies. Selvisi, että sama mies oli jälleen ollut kuskina ja hän oli lähtenyt kiihdyttelemään lentokentän kiitoradalle. Humalainen kuski menetti auton hallinnan ja se suistui metsään. Kukaan autossa olijoista ei loukkaantunut.

Kuljettaja puhalsi tällä kertaa 2.49 promillea. Miestä käytettiin verikokeessa ja tuotiin kiinniotettuna Rovaniemen poliisivankilaan, jotta hän ei jatka humalassa ajoaan.

Lapin poliisi kertoo, että saman illan aikana mies ehti yyllistyä seitsemään rikokseen: kahteen törkeään rattijuopumukseen, kahteen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, liikennerikkomukseen ja ajoneuvorikkomukseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.