Rattijuoppo kärähti 36. kerran - nyt neljä promillea

Aamulla puoli kymmenen aikaan 57-vuotias mies kurvasi autolla Turengissa marketin pihaan. Rattijuoppo kolautti pihalla toiseen autoon, mutta mies peruutteli autonsa parinkymmenen metrin päässä olevaan tyhjään ruutuun ja lähti tyynen rauhallisesti astelemaan pois paikalta.

Tapahtumasta ilmoitettiin poliisille, jotka paikalle ehdittyään huomasivat tutun miehen astelevan takaisin marketin pihalle.

- Mies napattiin kiinni ja pilli laitettiin suuhun. Hönkäys ja tulos oli neljä promillea, ylikonstaapeli Ilkka Iivari Hämeenlinnan poliisista kertoo.

Tämä on 36. kerta, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. Mies on aloittanut juovuksissa ajelun todistettavasti vuonna 1979. Poliisi on pitänyt miehen ajokorttia vuosien saatossa hallussa enemmän kuin mies itse.

Lopullisesti miehen ajo-oikeus on rauennut vuonna 2005. Miehen käyttämä auto oli myös ajokiellossa katsastamattomuuden ja verorästien takia.

- Mitähän tällaisille olisi tehtävissä? ylikonstaapeli Iivari pohtii.

- Alkolukko ei auta, kun mies ei yleensä ajele omilla autoilla. Vankeustuomiotkaan eivät tunnu tehoavan. Kuinkahan monta kertaa mies on ajellut humalassa kaikkiaan, kun kiinnijäämisiäkin on kolme tusinaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat