Mainos

Ratsia kadonneen Madeleinen kotona

Etsinnässä haetaan Madeleinen äidin päiväkirjaa ja isän kannettavaa tietokonetta.

Brittipoliisi on saanut luvan tehdä kotietsinnän Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin kotiin, kertoo uutiskanava Sky News. Etsintäluvan on allekirjoittanut portugalilainen tuomari. Joidenkin tietojen mukaan etsintä saatetaan tehdä jo tänään.

Sky Newsin mukaan lääkäripariskunnan taloon tehtävässä etsinnässä haetaan Kate McCannin päiväkirjaa ja Gerry McCannin kannettavaa tietokonetta.

Sky Newsin rikostoimittaja Martin Bruntin mukaan tutkijat ovat kiinnostuneita miehen sähköposteista. Päiväkirjan puolestaan uskotaan paljastavan Madeleinen äidin mielentilan tyttären katoamisen jälkeen.

Lisäksi poliisin kerrotaan haluavan joitakin Madeleinen leluja rikosteknisiin tutkimuksiin. Yhden tutkittavista leluista sanotaan olevan vaaleanpunaisen täytetetyn eläimen nimeltään Cuddle Cat, jota Kate McCann on kantanut mukanaan tytön häviämisestä saakka. Perheen edustaja uskoo, että lelua on jo tutkittu.

Tutkijat ovat koonneet kaikkiaan 4000 sivua todistusaineistoa 39-vuotiaita McCanneja vastaan. Materiaali on luovutettu portugalilaissyyttäjälle.

4-vuotias Madeleine McCann katosi toukokuussa Praia da Luzissa Algarvessa, Portugalissa. Massiivisista etsinnöistä huolimatta Madeleinea ei ole löydetty. Portugalin poliisi pitää löydettyjen verijälkien perusteella mahdollisena, että Madeleine murhattiin katoamisyönään.

Tapaus on johtanut laajoihin kampanjoihin ja julkisuuden henkilöiden vetoomuksiin tytön löytymisen puolesta. McCannit ovat ilmoittaneet, etteivät he aio käyttää katoamisen yhteydessä kerättyjä rahoja oikeuskuluihinsa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.