Mainos

Ratatyöt katkaisevat junaliikenteen pohjoisessa

VR peruu ensi viikonloppuna kokonaan Helsingin ja Kolarin välisen junayhteyden. Muut pohjoiseen matkaavat junat korvataan Oulun ja Kemijärven välillä linja-autoilla.

Ratatyöt katkaisevat junaliikenteen Oulun pohjoispuolella ensi viikonloppuna. VR peruu kokonaan Helsingin ja Kolarin välisen junayhteyden. Peruttavat junat ovat Helsingistä lauantaina lähtevä pikajuna 265 ja Kolarista sunnuntaina lähtevä pikajuna 266.

Muut pohjoiseen matkaavat junat korvataan Oulun ja Kemijärven välillä linja-autoilla, jotka lähtevät kaupungeissa rautatieasemilta. Iin, Kuivaniemen, Tervolan, Muurolan ja Koivun rautatieasemilla linja-autot eivät käy, vaan pysähtyvät valtatie neljällä asemien kohdalla. Pysäkit on merkitty VR bussi -kylteillä.

Ensimmäinen korvattava juna on lauantaina kello 19.20 Helsingistä Kemijärvelle lähtevä pikajuna 61. Viimeinen korvattava juna on sunnuntaina Kemijärveltä kello 19 Helsinkiin lähtevä pikajuna 68.

Ratatöitä tehdään Kemissä Isohaaran voimalaitoksen rautatiesillalla. Lisäksi Oulun Tuirassa, Iissä ja Simossa vaihdetaan ratapihoille vaihteita.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.