Mainos

Raskaus sekoitti tähden tyylin

Sophie Ellis-Bextorin tyyli meni täysin sekaisin, kun hän odotti esikoistaan. Laulaja muistelee kauhulla vaatteita, joita hän käytti tuona aikana. Nainen syyttää tapahtuneesta hormoneja.

Laulaja Sophie Ellis-Bextorin mielestä hän kadotti täysin tyylinsä raskauden aikana. Naisella ei ollut silloin hajuakaan, mikä näyttää hyvältä. Hän muistelee muun muassa erästä kuvaa, jossa hänellä on täysin vaaleiksi värjätyt hiukset, neon-oranssit korvaläpät ja pinkin ja lilan värinen huivi yhdistettynä siniseen takkiin.

Muotihairahduksesta Ellis-Bextor syyttä hormoneja. Hänen miehensä Richard Jones piti laulajan asuvalintoja hauskoina. Tähden mielestä ne olivat jälkeenpäin ajateltuna kaukana siitä. Hän olisi halunnut, että mies olisi estänyt laulajaa laittamasta hirveitä vaatteita päälleen. Laulajalla on kaksi lasta miehensä Richard Jonesin kanssa.

Ellis-Bextor on kahden lapsen jälkeen loistokunnossa. Hänen mielestään laihduttaminen on epäseksikästä. Hän pysyy hoikkana harrastamalla liikuntaa kolme kertaa viikossa.

MTV3/Helmi

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.