Mainos

Rasistinen hyökkäys Pariisissa paljastui huijaukseksi

Uutinen rasistisesta hyökkäyksestä nuoren naisen kimppuun pariisilaisessa paikallisjunassa paljastui keksityksi.

Ranskalainen uutistoimisto AFP kertoi, että 23-vuotias nainen, joka oli kertonut joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi, myönsi poliisille, että hän oli valehdellut.

Nainen kertoi viikonloppuna, että kuusi miestä, jotka olivat luulleet häntä juutalaiseksi, olivat käyneet hänen kimppuunsa paikallisjunassa, ryöstäneet hänet, repineet hänen vaatteensa ja piirtäneet hakaristejä hänen ihoonsa. Naisen mukaan kukaan vaunussa olleista 20 ihmisestä ei tehnyt elettäkään teon estämiseksi.

Ranskan lehdet kertoivat hyökkääjien olleen nuoria arabeja tai pohjoisafrikkalaisia.

Mutta neljä päivää tapauksen jälkeen yksikään silminnäkijä ei ole vielä ilmoittautunut poliisille, eikä metron valvontanauhoilta löydy merkkiäkään hyökkääjistä. Poliisi havaitsi lisäksi, että sama nainen on viime vuosina ilmoittanut kuudesta itseensä kohdistuneesta ryöstöstä, joista yhtäkään ei ole saatu vahvistettua.

Nainen muutti tänään tarinaansa sanoen, että häntä vastaan ei oltukaan hyökätty junassa. Myöhemmin hän myönsi poliisille, että oli keksinyt koko tarinan. Nainen on pidätetty väärän rikosilmoituksen tekemisestä.

Useat Ranskan eturivin poliitikot ehtivät jo jyrkin sanoin tuomita hyökkäyksen.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.