Mainos

Raportti paljastaa: Breivik saattoi olla pedofiilin uhri

Norjan joukkosurmaaja Anders Behring Breivik saattoi joutua lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Tieto paljastuu tänään tuomioistuimelle annettavasta psykologin tekemästä raportista, jossa selvitetään Breivikin taustoja.

Raportti on 230-sivuinen ja siinä käydään läpi asioita Breivikin lapsuudesta.

Norjan yleisradioyhtiö NRK:n saamien tietojen mukaan Breivikin perheessä epäiltiin olevan jotain pielessä, kun Breivik oli pikkupoika.

Kun Breivik oli 4-vuotias, psykologi suositteli hänelle asuinpaikaksi kodin ulkopuolista paikkaa. Tuolloin psykologi arveli, että pikkupoika oli saattanut joutua seksuaalisesti hyväksikäytetyksi.

Myös perheen lähipiiri epäili, että perheessä tapahtuu jotain kummallista. Breivik oli lapsena sulkeutunut eikä häntä näkynyt muiden lasten kanssa leikkimässä. Hänen kerrotaan olleen passiivinen ja omissa maailmoissaan jo lapsena.

Breivik vei 22. heinäkuuta Oslon keskustaan autopommin, jonka räjähdyksessä kuoli kahdeksan ihmistä. Kaksi tuntia myöhemmin hän saapui poliisiksi pukeutuneena Norjan työväenpuolueen leirille Utøyan saarelle Oslon lähettyvillä ja tappoi 69 ihmistä.

(MTV3)

Alkuperäinen juttu NRK:n nettisivuilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.