Mainos

Räpäten ilmaan - persoonalliset turvaohjeet voisivat sopia myös Finnairille

Moniin ammatteihin liittyy tylsiä rutiineja. Näin näyttää olevan myös lentohenkilökunnan keskuudessa nimittäin internetin YouTube -videoiden jakopalveluun on tupsahdellut viime aikoina useampiakin videoita, joissa esimerkiksi turvallisuusohjeita on piristetty lisäohjelmalla.

Cebu Pacific -lentoyhtiön lentoemännät tanssivat turvallisuusohjeita Lady Gagan tahtiin videolla, jonka on ehtinyt nähdä jo yli 200 000 klikkaajaa. Samaisten lentoemojen repertuaariin kuuluu myös Kate Perryn California Gurls-kappale.

Supersuosioon on noussut myös Southwest Airlinesin räppäävä stuartti David, jonka mainiota turvaohjeräppiä on käynyt katsomassa jo yli 300 000 kävijää. David sanoo videon alussa tehneensä turvaohjeista räpin, koska kertoo olevansa niin kyllästynyt samoihin löpinöihin joka lennolla.

Finnairilta kerrotaan, että persoonalliset turvaohjeistusesitykset voisivat sopia myös heille.

- Hyvän maun rajoissa, ja niin, että kaikki vaaditut turvallisuusohjeet tulevat käydyksi läpi, tiedottaja Hanna-Kaisa Nurmi kertoo.

- Mitään sitovia ohjeistuksia meillä ei ole toteutustavoista. Tärkeintä on, että kaikki vaadittavat asiat käydään turvallisuusohjeistuksessa läpi, Nurmi jatkaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.