Ranskatar neuvoo: Näin säilytät intohimon parisuhteessa

Ranskalaiset naiset tunnetaan viettelysvoimasta, joka tuntuu tulevan heiltä kuin luonnostaan. Rankassa vuosia asunut kirjailija paljastaa ranskattarien salaisuuden: miten säilyttää intohimo pitkässä parisuhteessa?

Ranskattariin yhdistetään tyylikkyys, mutta myös intohimoisuus. Ei ole yllätys, että maassa, jonka pääkaupunki tunnetaan rakkauden kaupunkina, naiset tietävät, mitä haluavat – ja yleensä myös saavat sen. Ranskattaret tietävät, miten säilyttää intohimo ja salaperäisyys pitkässäkin parisuhteessa.

Pitkä parisuhde muuttuu helposti kaverilliseksi ja asiat, joita ennen salailtiin ja haluttiin pitää pimennossa vastakkaiselta sukupuolelta, muuttuvatkin osaksi arkipäivää. PMS-oireista valittaminen, vessan oven auki jättäminen ja säärikarvojen ajamatta jättäminen kertovat kaikki siitä, että suhde on päässyt siihen vaiheeseen, ettei enää viitsitä tai jakseta miellyttää miestä.

Ranskassa vuosia asunut kirjailija Elaine Sciolino kertoo, että ranskalaiset naiset käsittävät viettelyksen eri tavalla kuin vaikkapa amerikkalaiset sisarensa. Ranskattaret uskovat, että tietyt asiat on syytä säilyttää salassa, oli suhde edennyt kuinka pitkälle tahansa. Uudessa kirjassaan La Seduction: How the French Play the Game of Life Scolino kirjoittaa, miten paljastamalla itsestään kaiken parisuhteessa, voi helposti onnistua tuhoamaan seksuaalisen vetovoimansa.

Peitä strategiset alueet

Alastomuus on luonnollinen asia, eikä sitä tarvitse peitellä – paitsi silloin, kun halutaan säilyttää intohimo suhteessa. Näin uskoo ainakin ranskatar, joka on sitä mieltä, että jos vartalo on jatkuvasti miehen edessä tyrkyllä, saattaa hän kyllästyä, eikä enää koe sitä niin ihmeellisenä.

Vinkki: Kun esimerkiksi tulet ulos suihkusta, peitä itsesi pyyhkeeseen tai kylpytakkiin sen sijaan, että talsisit ympäri asuntoa alasti. Näin pidät huolen, että miehesi unelmoi jatkossakin alastomasta vartalostasi ja siitä, millaista on repiä vaatteet pois päältäsi.

Jätä jotain mielikuvituksen varaan

Työpäivää voi piristää aimo annoksella jännitystä: lähettele poikaystävällesi eroottisia, vihjailevia tekstiviestejä. Seuraavan kerran, kun lähetät hänelle tällaisen viestin, pidä huoli, ettet paljasta liikaa.

Vinkki: Sen sijaan, että ilmoittaisit poikaystävällesi suoraan haluistasi ryhtyä tositoimiin, voit esimerkiksi lähettää hänelle kuvan paljaasta olkapäästäsi kuvatekstillä: "Pientä esimakua."

Seksikkäät alusvaatteet kuuluvat arkeen

Seksikkäät ja laadukkaat alusvaatteet eivät ole ranskattarelle vain juhlatilaisuuksiin kuuluva asuste, vaan jokapäiväistä luksusta. Scolinon mukaan ranskalaiset naiset käyttävät 20 prosenttia tuloistaan pelkkiin alusvaatteisiin. Kauniit alusvaatteet ovat nopea itsetunnonkohotus ja saavat olosi seksikkäämmäksi.

Löydä tuoksusi

Ranskattaret uskovat, että parfyymi kertoo paljon luonteesta. Scolino kehottaa hankkimaan signatuurituoksun päivittäiseen käyttöön, jotta miehesi assosioisi tuoksun juuri sinuun.

Vinkki: Suosi myskipohjaisia hajuvesiä, sillä ne sisältävät feromoneja, jotka antavat sinulle voimaa viettelyyn.

Lue myös:


Lähde: Cosmopolitan December 2011, Seduction Secrets French Women Know

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja