Mainos

Ranskassa 6,2 miljoonaa nettikäyttäjää

Tämän vuoden maaliskuussa Internetiä käyttävien ranskalaisten määrä kasvoi 6,2 miljoonaan. Tuoreesta tutkimuksesta ilmenee, että lukumäärä on kaksinkertaistunut vuodessa. Tutkimuksen tehnyt yhtiö CSA-TMO kertoo, että joka neljännessä ranskalaiskodissa on nyt tietokone. Noin 700 000 kotiin ostettiin tietokone maaliskuun 1999 ja maaliskuun 2000 välisenä aikana.

Tutkimuksen mukaan Ranskassa on yhteensä yli 5,2 miljoonaa tietokonetta. Lukumäärää on arvioitu 8 000 haastattelun perusteella. Tilastot vahvistavat, että ranskalaiset ovat lukumäärällisesti brittien ja saksalaisten jälkeen ahkerimpia Internetin käyttäjiä Euroopassa.

Yhdysvaltalainen Telecordia arvioi, että maailmassa on noin 290 miljoonaa Internetin käyttäjää. Pohjoisamerikkalaiset ovat edelleen innokkaimpia surffaajia - heistä 160 miljoonaa käyttää Internetiä. Seuraavana tulevat eurooppalaiset (58 miljoonaa), sitten aasialaiset (44 miljoonaa), oseanialaiset (11,9 miljoonaa), eteläamerikkalaiset (11,2 miljoonaa, afrikkalaiset (3 miljoonaa) ja keskiamerikkalaiset (1,8 miljoonaa).

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.