Mainos

Ranskan suurimmassa pedofiliajutussa tuomiot

Syytteiden mukaan suuren pedofiliarenkaan jäsenet raiskasivat tai käyttivät muuten seksuaalisesti hyväkseen 45 lasta kahden vuoden aikana.

Ranskalainen mies on saanut 28 vuoden vankeustuomion maan kaikkien aikojen suurimmassa pedofiilioikeudenkäynnissä. Lisäksi miehen poika sai 18 vuotta vankeutta ja tämän entinen puoliso 16 vuotta vankeutta.

Myös osa muista syylliseksi todetuista sai jopa 28 vuotta vankeutta. Syytettyinä oli yhteensä 65 henkilöä, joista naisia oli 26.

Isoisä, joka oli jo aiemmin kärsinyt vankeusrangaistuksen poikansa seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä, raiskasi syyttäjän mukaan pojantyttärensä. Poika oli puolestaan raiskannut kolmen oman lapsensa lisäksi 11 muuta lasta. Vaimo taas todettiin syylliseksi tyttärensä seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja lastensa myymiseen seksiorjaksi.

Syytteiden mukaan epäillyt raiskasivat tai käyttivät muuten seksuaalisesti hyväkseen yhteensä 45 lasta vuosina 1999-2001. Lapset olivat iältään kuudesta kuukaudesta 12:sta vuotiaita. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että renkaan jäsenet raiskasivat omia lapsiaan, lasten ystäviä ja naapureidensa lapsia.

Kuusi pääsyytettyä olivat lisäksi järjestäneet verkoston, jonka jäsenet käyttivät hyväkseen kaupungin köyhien alueiden lapsia. Yksi kymmenvuotias tyttö joutui esitutkinta-aineiston mukaan 30 raiskaajan uhriksi. Joidenkin lapsiuhrien vanhemmat suostuivat hyväksikäyttöön saatuaan vähäisiä rahasummia, ruokaa tai savukkeita.

Puolustusasianajajien mukaan lähes kaikki syytetyistä olivat itse joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi lapsina.

Oikeudenkäynti alkoi neljä ja puoli kuukautta sitten Länsi-Ranskassa sijaitsevassa Angers'ssa. Poliisi pääsi pedofiilirenkaan jäljille seurattuaan aiemmin seksuaalirikoksesta tuomitun miehen tekemisiä sen jälkeen, kun hän oli vapautunut vankeudesta vuonna 1999.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.