Mainos

Ranskan presidentin avioero leijuu ilmassa

Presidenttiparin avioerosta on kertonut kaksi ranskalaislehteä. Rouva Sarkozy on nähty viime aikoina yksin Genevessä ja Lontoossa.

Ranskassa odotetaan selvyyttä presidentti Nicolas Sarkozyn avioliiton tilaan. Huhut presidenttiparin ympärillä ovat käyneet kuumina viime viikosta lähtien, kun kaksi ranskalaislehteä kertoi presidentinhallinnon ilmoittavan Nicolas ja Cecilia Sarkozyn avioliiton tilasta virallisesti tänään.

Tänään presidentin tiedottaja ei kuitenkaan kommentoinut huhuja. Kahden ranskalaislehden nimettömien lähteiden mukaan presidentin avioeron pitäisi virallisesti astua voimaan keskiviikkona.

Ensimmäisen lähestyvästä erosta perjantaina kertonut L'Est Republicain -lehti on ilmoittanut pysyvänsä tarinassaan. Lehden mukaan ainoa ratkaisematon kysymys on, kuinka Elysee-palatsi aikoo ilmoittaa väistämättömästä avioerosta.

Takana tuulinen suhde

Cecilia Sarkozyn on arveltu olevan tyytymätön tämänhetkiseen rooliinsa presidentin vaimona.

Lisäpontta avioerohuhut ovat saaneet siitä, että Ceciliaa ei ole juuri nähty miehensä rinnalla sitten viime toukokuun. Lisäksi Ranskan "first lady" ei aio osallistua ensi viikolla presidentin Marokon-vierailuun.

Parin suhde on ollut myrskyisä jo pitkään. Muun muassa vuonna 2005 he erosivat muutamaksi kuukaudeksi, jolloin Cecilia karkasi New Yorkiin. Viime aikoina Cecilia on nähty Genevessä ja Lontoossa yksikseen.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.