Mainos

Ranskalaismiehellä neljä lasta tyttärensä kanssa – epäillään myös "lastenlasten" hyväksikäytöstä

Pohjois-Ranskassa noin 50-vuotiasta miestä epäillään tyttärensä raiskaamisesta ja väkivaltaisesta hyväksikäytöstä. Miehellä on tyttärensä kanssa neljä lasta. Miestä epäillään myös lastenlastensa hyväksikäytöstä. Tapauksesta uutisoi The Local.

Dunkerquesta kotoisin olevaa miestä vastaan on nostettu useita eri syytteitä muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä. Miehen hyväksikäyttämä tytär on 30-vuotias.

Ranskalaislehti La Voix du Nordin mukaan perheen sisäinen insesti oli kylässä yleisesti tiedossa. Poliisi puuttui tapaukseen vasta, kun perheen kaksivuotias vammainen lapsi kuoli.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että mies oli käyttänyt seksuaalisesti hyväksi myös yhtä ”lastenlastaan” ja oli käynyt fyysisesti käsiksi muihin. Mies oli pahoinpidellyt myös tytärtään.

Insesti sinällään ei ole rikos Ranskassa. Lain mukaan yli 15-vuotiaiden perheenjäsenten keskinäinen seksi on sallittua, mikäli molemmat osapuolet ovat suostuvaisia. Ilman suostumusta perheenjäsenten välinen seksi käsitellään oikeudessa raiskauksena tai seksuaalisena hyväksikäyttönä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.