Mainos

Ranskalaislehti vetää netistä uutisensa presidentin salasuhteesta

17:20

Ranskalainen viikkolehti Closer on ilmoittanut poistavansa netistä jutun, jonka mukaan presidentti Francois Hollandella olisi suhde tunnetun näyttelijän Julie Gayet'n kanssa.

-Julie Gayet'n asianajaja otti meihin yhteyttä ja pyysi poistamaan maininnan suhteesta, kertoi päätoimittaja Laurence Pieau

Päätoimittaja ei kertonut syytä jutun poistamiseen, mutta antoi ymmärtää sen liittyvän yksityisyyttä koskeviin kysymyksiin.

Sen sijaan printtilehden vetämisestä markkinoilta ei ole puhuttu mitään. Lehdessä on seitsemän sivua valokuvia, joiden sanotaan tukevan väitettä salasuhteesta.

Hollande tuomitsi yksityiselämäänsä loukkaavan tietojen julkistamisen ja ilmoitti harkitsevansa oikeudellisia toimia lehteä vastaan. Suhdetta hän ei sen paremmin kiistänyt kuin vahvistanut.

Hollande sanoi, etttä hänellä kuten kaikilla muillakin kansalaisilla on oikeus yksityisyyteen.

Laurence Pieaun mukaan presidentti ei ole ollut yhteydessä lehteen.

Ranskassa on tiukka yksityisyyden loukkausta koskeva lainsäädäntö. Lakien rikkomisesta voidaan määrätä jopa vuosi vankeutta ja 45000 euron sakot.

Edeltäjilläkin syrjähyppyjä 

Francois Hollande, 59, elää avoliitossa toimittaja Valerie Trierweilerin kanssa. Presidentillä on neljä lasta aiemmasta liitostaan sosialistipoliitikko Segolene Royalin kanssa. 

Julie Gayet, 41, puolestaan on tunnettu näyttelijä, joka on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja myös televisiossa. Puolisostaan eronneella näyttelijällä on kaksi lasta.

Gayet esiintyi myös Hollanden presidentinvaalikampanjan mainoksessa vuonna 2012.

Suhdekiemurat eivät ole Ranskassa mitään uutta. Useilla Hollanden edeltäjillä on ollut rakastajattaria, eikä paljastuminen ole välttämättä haitannut heidän poliittista uraansa.

Jacques Chiracilla kerrotaan olleen useita avioliiton ulkopuolisia suhteita, ja sosialistipresidentti Francois Mitterrand sai lapsen rakastajattarensa kanssa.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.