Mainos

Ranska järkyttyi: 9-vuotias siepattiin äidin silmien alta – löytyi kuolleena

Ranskassa 38-vuotias puolalaismies on tunnustanut raiskanneensa ja tappaneensa 9-vuotiaan tytön, jonka hän oli siepannut leikkipuistosta äidin silmien alta. Tytön kohtalo on herättänyt Ranskassa suurta järkytystä.

Tapahtumat saivat alkunsa Calaisin kaupungissa keskiviikkona iltapäivällä, kun Chloe-tyttö oli ollut leikkimässä ystävänsä kanssa puistossa. Chloe oli lähestynyt miestä, joka oli pysähtynyt paikalle juomaan olutta autossaan. Syyttäjän mukaan tyttö oli leikkiessään kastellut miestä vesipyssyllään.

Epäilty on kertonut poliisille tämän jälkeen napanneensa tytön ja pakottaneensa tämän autoon.

Tytön äiti oli ollut näköetäisyydellä ja huutanut paniikissa nähdessään sieppauksen. Silminnäkijät kuvailivat sieppaajaa kaljuksi, aurinkolasipäiseksi mieheksi. Sieppaaja oli ajanut tämän jälkeen autollaan tytön kanssa läheiseen metsikköön.

Poliisi sai hälytyksen sieppauksesta iltapäivällä noin puoli neljältä paikallista aikaa. Tytön sieppauksesta käynnistettiin laajat etsinnät, joihin otti osaa arviolta 5000 ihmistä.

Tytön ruumis löydettiin läheisestä metsästä viideltä. Tutkijoiden mukaan tyttö oli surmattu kuristamalla. Hänelle oli myös tehty seksuaalista väkivaltaa.

Sieppaajalla aiempaa rikostaustaa

Poliisi löysi lähistöltä punaisen auton, jossa oli puolalaiset rekisterinumerot. Auton kuljettaja, 38-vuotias puolalaismies, pidätettiin pian lähistöltä. Mies oli pidätettäessä humalassa.

Epäilty oli tunnustanut tekonsa välittömästi. Miehellä on aiempaa rikostaustaa, Ranskassa hän oli ollut vankilassa ryöstöstä ja kiristyksestä. Lisäksi paljastui, että mies oli uhannut toistakin pikkutyttöä vuonna 2009.

Calaisissa asuva David Selingue kertoi uutistoimisto AFP:lle, että kesäkuussa 2009 hänen vaimonsa oli löytänyt epäillyn huoneesta tyttärensä kanssa veitsi kädessään. Mies oli Selinguen mukaan paennut tilanteen jälkeen ikkunasta.

Epäilty oli luovutettu Puolan viranomaisille viime vuoden maaliskuussa sen jälkeen kun miehestä oli julkaistu Euroopan laajuinen etsintäkuulutus.

Syyttäjän mukaan epäilty oli palannut Ranskaan tämän viikon keskiviikkona. Miehen oli ollut tarkoitus matkata Englantiin, missä hänen sisarensa asuu.

Ranskan pääministeri Manuel Valls on vaatinut täydellistä selvitystä epäillyn taustoista.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.