Mainos

Ranska hukkumassa Sarkozy-juoruihin

Nicolas Sarkozyn entisen vaimon Cecilia Sarkozyn kerrotaan pitävän presidenttiä käytöshäiriöisenä naistenmiehenä.

Jos ranskalaisten kirjakauppojen uutta tarjontaa on uskominen, Ranskassa on vallassa kitsas ja naisia jahtaava presidentti, jolla ei ole ystäviä - mutta kylläkin käytöshäiriö.

Ranskassa ilmestyi tänään peräti kolme uutta kirjaa, jotka käsittelevät presidentti Nicolas Sarkozyn entistä vaimoa Ceciliaa ja pariskunnan lokakuussa päättynyttä avioliittoa. Samalla monet ranskalaiset alkavat olla jo kurkkuaan myöten täynnä presidenttinsä naissuhteita.

Cecilia Sarkozy yritti vielä viime hetkellä estää kirjoista kohutuinta, toimittaja Anna Bittonin kirjoittamaa Cecilia-teosta ilmestymästä. Toimittajan ja Cecilia keskusteluihin perustuva teos piirtää varsin epäimartelevan kuvan presidentistä.

Kirjassa Cecilia luonnehtii entistä miestään itsekeskeiseksi naistenmieheksi, joka ei todella rakasta ketään - ei edes lapsiaan.

-Nicolas on poliitikko, hän ei ole samaa lajia kuin me muut, häneen eivät päde samat säännöt tai moraali. Sen takia hän on päässyt sinne missä hän on nyt, Cecilian kerrotaan sanoneen.

-Hänellä on naisia, joiden etunimeä hän ei edes muista.

Kirja ei säästä Ceciliaa itseäänkään, jota on kuvailtu muun muassa ostosriippuvaiseksi ja naiiviksi.

Vaikka kirjat tyydyttävät lähinnä tirkistelynhalua, kertovat ne samalla paljon uudesta Ranskasta, jossa poliitikkojen yksityiselämästä on tullut muiden länsimaiden tavoin julkista riistaa.

Aiemmin poliitikkojen elämään ei ole työn ulkopuolella juuri puututtu, eivätkä kansalaiset ole osoittaneet siihen suurta kiinnostusta. Sarkozyn kohdalla kaikki on kääntynyt päälaelleen.

Cecilia ja Nicolas Sarkozy erosivat myrskyisän 11-vuotisen liiton päätteeksi viime lokakuussa. Äkkipikaisena tunnetun presidentin huhutaan menevän jo helmikuun alussa naimisiin uuden naisystävänsä, entisen huippumallin Carla Brunin kanssa.

Sarkozyn suosio on viime aikoina pudonnut, sillä monet katsovat miehen käyttävän liikaa aikaa naissuhteisiinsa ja liian vähän työhön.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.