Mainos

Rankkasateet sekoittavat liikennettä Ruotsissa

Rankkasateet ja ukkoskuurot haittasivat edelleen tänään liikennettä Ruotsin länsirannikolla ja Skånessa. Malmössä liikenne oli iltapäivällä pysähdyksissä kaupungin ohikulkuteillä useiden autojen juututtua tietä peittäneeseen tulvaveteen.

Trelleborgissa tulvavesi tunkeutui asuntojen kellareihin ja peitti kaupungin katuja, kun viemärit eivät riittävän nopeasti pystyneet imemään vesimassoja.

Länsirannikolla sijaitsevan Orustin saaren asukkaat olivat edelleen ilman puhelinyhteyksiä eilisen rajuilman jäljiltä. Myös suuri osa saaren teistä on ajokelvottomia rankkasateiden pehmitettyä tienpohjat. Alueelle eilen julistettu hätätila on kumottu, vaikka lisää teitä on koko ajan jouduttu sulkemaan liikenteeltä sortumisvaaran takia.

Myös Tjörnin saarella pitkäaikainen rankkasade on aiheuttanut tulvia, jotka ovat hankaloittaneet liikennettä ja saaneet asuntojen kellarit veden varaan. Kukaan ei ole loukkaantunut eilen alkaneessa rajuilmassa.

Ruotsin ilmatieteellinen laitos SMHI arveli tänään, että yksittäisiä sadekuuroja on vielä odotettavissa länsirannikolla.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.