Mainos

Ralf Schumacherille moottorinvaihto

Ralf Schumacherin Toyota-autoon vaihdettiin moottori formula ykkösten Turkin GP:n aika-ajon alla.

Moottorinvaihdosta seuraava rangaistus pudottaa Ralfin lähtöruutua kymmenellä pykälällä. Lauantain aika-ajossa hän ajoi viidenneksi, mutta lähtee näin ollen matkaan 15. paikalta. Ralf oli rangaistuksestaan huolimatta hyvillä mielin.

- Tavoitteena oli yltää viiden parhaan joukkoon aika-ajossa, joten kyseessä oli meille hyvä ajojakso. Auto tuntui hyvältä ja suoriuduimme juuri niin hyvin kuin saatoimme odottaa. On totta kai harmillista pudota kymmenen ruutua taaksepäin varmuuden vuoksi suoritetun moottorinvaihdon takia. Meillä on, rangaistus huomioon ottaen, erittäin hyvä taktiikka. Uskon että huomenna on hyvät mahdollisuudet parannella sijoitusta. Olemme olleet koko viikonlopun ajan kilpailukykyisiä, joten luotamme vauhtiimme. Lisäksi tällä radalla on mahdollista ohittaa. Tavoitteena on yltää molemmilla autoillamme pisteille, ja uskon sen olevan mahdollista. Jos lähtö onnistuu hyvin, niin tilanne on osaltamme hyvä, Ralf Schumacher jutteli.

Muun muassa McLarenin Kimi Räikkönen hyötyy Ralfin rangaistuksesta, sillä suomalaisen lähtöpaikka nousee kahdeksannesta ruudusta seitsemänneksi. Ralfin tallikaveri Jarno Trulli nousi niin ikään 13. sijalta 12. lähtöruutuun.

- Tein varovaisen rengasvalinnan. Sekä tämän aamun että eilispäivän harjoituksissa olin kuitenkin nopea ja tasainen. Ajattelen enemmän kisaa kuin aika-ajoa, ja toivon riskini kantavan huomenna hedelmää, Trulli kommentoi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.