Rakkauskirje sinkuille eskaloitui: Yksi mies rikkoi 4000 parisuhdetta ja aiheutti 17 avioeroa vain kymmenessä päivässä

1:07

Netflixin katsominen paremman puoliskonsa kanssa, on melko tyypillinen lauantai-illan aktiviteetti. Eräs ohjelma saattaa kuitenkin aiheuttaa kiusallisia hetkiä – tai jopa päättää parisuhteen.

VIDEO: Mikä on suurin virhe parisuhteessa?

Skottilaisella koomikolla Daniel Slossilla on suoratoistopalvelu Netflixissä miehen omaa nimeä kantava ohjelma, Daniel Sloss: Live Shows. Sarjan toisessa jaksossa, nimeltään ”Jigsaw” Sloss kertoo vitsin, joka on avannut monen, parisuhteensa tilaa pohtivan ihmisen silmiä.

Yksin olet rikki, epätäydellinen ja keskeneräinen

Kyseisessä vitsissä skotti lyttää oletuksen siitä, että jokaisella on sielunkumppani. Slossin mielestä yhteiskunta viestii, että jos et ole jonkun kanssa, olet jotenkin rikki, epätäydellinen ja keskeneräinen. Näin ollen moni tyytyy huonoon suhteeseen ja päätyy yhteen väärän ihmisen kanssa.

– Tuomme tämän ihmisen elämäämme väkisin, koska haluamme mieluummin, että meillä on jotain, kuin ei mitään, Sloss sanoo.

Eräs Slossin saamista viesteistä, jossa aviomies kertoo koomikon vitsin avanneen hänen silmänsä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä oleva jakso on ollut katsottavana Netflixissä vasta syyskuun 11. päivästä alkaen, ja kymmenen päivää sen jälkeen Sloss kertoi, että hän on laskenut saamiensa viestiensä perusteella vitsin rikkoneen yli 4000 parisuhdetta ja 17 avioliittoa.

– Hei Daniel! Olen 23-vuotias ja halusin kertoa, että voit lisätä listaasi avioeron kolme vuotta kestäneestä, henkistä väkivaltaa sisältäneestä avioliitosta, eräs fani kirjoitti.

Rakkauskirje sinkuille

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vitsi kestää 20 minuuttia, eikä sen ollut ikinä tarkoitus erottaa pariskuntia. Tämä oli vain iloinen seuraus vitsistä, joka oli tarkoitettu rakkauskirjeeksi sinkuille, Sloss kertoo.

Slossin mukaan sinkkuna oleminen on usein parempaa kuin parisuhteessa olo ja fanit ovat löytäneet hänen vitseistään samaistumiskohtia jopa niin paljon, että ovat päättäneet huonot parisuhteensa.

Sloss päivittää erotilastoa omaan Instagramiinsa.

Lähteet: Mirror, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja