Mainos

Rakkaus ei olekaan sokea

Ainakaan Yhdysvalloissa rakkaus ei ole sokea, jos teemaa lähestytään rakastavaisten halulla muovata kumppaniensa ulkonäköä. Naisista 59 prosenttia ja miehistä 54 prosenttia haluaisi muuttaa ainakin yhden piirteen partnerinsa kasvoista.

Miehet tosin eivät eilen julkaistun tutkimuksen mukaan pidä lärvinsä arvostelemisesta. Ottavat mokomat sen loukkauksena. Naiset sen sijaan suhtautuvat ehdotuksiin ulkonäkönsä kohentamisesta paljon suopeammin - jopa osoituksena siitä, että heistä todellakin välitetään. Ja tilanne vain paranee, jos arvon herra kauneusleikkauksen ehdottaja vieläpä suostuu maksamaankin ehostusoperaation.

Amerikkalaisista naisista 24 prosenttia kaipaisi kohennusta rakastettunsa hiustilanteeseen, kun miehistä vain 17 prosenttia on partnerinsa suhteen samoilla linjoilla.

Kumppaninsa nenää operoisi mielellään 11 prosenttia naisista ja yhdeksän prosenttia miehistä. Silmien ja korvien suhteen miehet ja naiset ovat samoilla linjoilla. Partnerinsa silmiin kaipaa muutosta viisi prosenttia amerikkalaisista, korviin neljä prosenttia.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.