Mainos

Rakastunut Ensitreffit alttarilla -Esa: Alkuihastus syveni häämatkan aikana

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet, ja toisiinsa jo alttarilla ihastuneet, Esa ja Viola yllättyivät siitä, kuinka hienosti tuoreen parin häämatka sujui.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisessä jaksossa seurattiin vastanaineiden parien häämatkatunnelmia. Toisiinsa jo hääpäivänä suuresti ihastuneet Esa ja Viola suuntasivat ensimmäiselle yhteiselle matkalleen Lontoon sykkeeseen.

– Tuntui, että matkaan oli häiden jälkeen liiankin pitkä aika, vaikka se tulikin melkein saman tien, Esa nauraa.  

– Tykkään ihan mielettömästi matkustamisesta. Lontoo on hieno paikka, ja oli mahtavaa päästä reissuun juuri Violan kanssa tuore aviomies jatkaa.

Matkalla tuoreen avioparin yhteiselämä sujui leppoisasti.

– Oli tosi hämmentävää, että meillä ei ollut mitään vaikeuksia. Tuollaisessa tilanteessa, kun on vasta tutustuttu ja on kova jännitys ja paineet päällä, voisi odottaa, että tulisi jotain ongelmia, mutta oli ihan uskomatonta huomata, että kaikki meni tosi hyvin, Esa kehuu.

 Hyvin mennyt matka kasvatti tuoreessa parissa uskoa tulevaisuutta ja yhteistä elämää kohtaan.

– Alttarilla alkanut alkuihastus syveni häämatkan aikana, kun pääsimme tutustumaan kunnolla. Aloin kiinnostua Violasta vielä syvemmin ja ajattelin, että tästä ei voi tulla kuin hyvää, Esa toteaa.

Myös Violassa heräsi matkan aikana uudenlaisia tunteita Esaa kohtaan.

– Matkan aikana tuli uudentasoinen ihastuminen, kun ehdimme olla enemmän yhdessä. Saimme hölmöillä ja tehdä kaikkea kivaa. Oli kivaa ja tarpeellista päästä siinä kohtaa olemaan rennosti ilman paineita.  

”Tuntui jopa oudolta, että meidän oli niin helppo olla yhdessä”

Matkan sujuvuutta auttoi se, että pari keskusteli häämatkan aikana pienistäkin asioista, eikä kummankaan tarvinnut arvuutella toisen tunteita.

– Puhuimme paljon tuntemuksista, ja minulla oli koko ajan sellainen fiilis, että Violakin on täysillä mukana, Esa kertoo.

– Asetuimme tosi hyvin keskenämme lomittain. Siinä valkeni luottamus jatkoa kohtaan, kun kaikki meni niin hyvin, mies jatkaa.

Samoilla linjoilla on Esan tuore vaimo.

– Tuntui jopa oudolta, että meidän oli niin helppo olla yhdessä. Silloin mietin, että voiko tämä olla todellista, Viola muistelee.

– Häämatkan aikana ei tullut tunnetta, että ”Apua, tuo toinen olikin tuollainen”. Esa on niin avoin tyyppi, ja hän on alusta asti ollut sitä, mitä hän on.  Arvostin sitä ja pystyin sen vuoksi luottamaan häneen, hän jatkaa.

Häämatkalla rakastuneen parin ajatukset liikkuivat jo lähitulevaisuudessa häämöttävässä yhteen muutossa.

– Jännitin ja mietin jo yhteen muuttoa. Mietin tosi paljon etukäteen, että mitenkähän se sitten menee. Mietin, että tuleeko kaikki menemään näin hyvin, kun muutamme yhteen, Viola kertoo.

– Odotin kovasti, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Varsinkin reissun lopulla olin niin innoissani koko hommasta kuin vain voi olla. Se oli niin mahtava viikonloppu, Esa hehkuttaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.