Mainos

Rakastavaisten häämatka keskeytyi painajaiseen – leopardi hyökkäsi hotelliin

Sen piti olla rakastavaisten täydellinen häämatka Himalajan vuoriston lähettyvillä. Kaikki kuitenkin kääntyi kohti painajaista, kun leopardi hyökkäsi sisään rikkoen parin hotellinhuoneen ikkunan.

– Tärisen vieläkin, sanoo vastavihitty Shivani Caters Newsille.

Sumit Rathore, 31, ja hänen vaimonsa Shivani olivat nukkumassa, kun kissaeläin rikkoi ikkunan ja ryntäsi heidän huoneeseensa. Pari muistaa heränneensä kovaan ääneen ja seuraavaksi he tunsivatkin jonkin liikkuvan päällään.

– Leopardi huomasi meidän tuijottavan sitä ja pakeni kylpyhuoneeseen.

Sumit keräsi rohkeutta ja ryntäsi lukitsemaan kylpyhuoneen oven. Sitten hän hälytti hotellin henkilökunnan apuun. Paikalle tuli myös viranomaisia, joilla oli häkki ja rauhoittava ase leopardia varten. Kahden tunnin jälkeenkään kissaeläintä ei kuitenkaan saatu napattua häkkiin.

Hyökkäsi viranomaisen päälle

Sen sijaan se hyökkäsi yhtä viranomaista kohti hypättyään ensin ulos kylpyhuoneen tuuletusluukusta. Sen jälkeen se ryntäsi takaisin metsään.

– Se luultavasti pelkäsi väkijoukosta lähtevää ääntä ja sen takia hyökkäsi, miettii Tejasvini Arvind Patil, paikallinen metsänhoitaja.

Leopardi oli ehkä tullut paikalle etsimään ravintoa lähellä olevan kaatopaikkaröykkiön houkuttelemana.

Heinäkuun alussa täysikasvuinen Aasian mustakarhu tepasteli toiseen paikalliseen hotelliin ja häädettiin ulos. Karhu ui läpi turistialueella olleen lammen ja katosi viidakkoon.

Alue tunnetaan eläinten ja ihmisten välisistä kohtaamisista, ja varsinkin leopardeja siellä on paljon.

Alueella tapetaan ainakin 60 villikissaa joka vuosi, ja jopa kymmenen ihmistä kuolee ja 20 haavoittuu leopardihyökkäyksissä vuosittain.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.