Rakastajatar paljasti: Tällaisista seksifantasioista Tiger pitää

Seksiaddiktion vuoksi hoidettavana oleva golfmiljonääri tykkäsi heiluttaa tahtipuikkoa myös makuukammarin puolella.

34-vuotias Woods on paistatellut viimeiset pari kuukautta otsikoissa seksiriippuvuutensa takia. Miehen onnellisen perhe-elämän kulissit romahtivat marraskuun lopussa ja sen jälkeen maailmalle on paljastunut karu totuus onnellisen perheenisän imagon taustalla olevasta seksinnälkäisestä miehestä.

Tigerilla on kerrottu olleen rakastajattaria ympäri Yhdysvaltoja, joista osa oli puhtaasti seksin ammattilaisia.

Puhelintytön töitä tekevä Loredana Julie avautuu golffarin omituisista seksifantasioista The Sun -lehdessä. Seksin ammattilaisen mukaan miehen fantasiat eivät olleet normaalimmasta päästä.

– Hän piti roolileikeistä ja tykkäsi olla mies, joka on on vastuussa kaikesta. Hän piti pukua ja katsoi samalla, kun tytöt olivat keskenään ja miehet olivat keskenään. Tarkoitan tällä sitä, että hän piti erityisesti miesten välisestä tanssista, samanlaisesta mitä naiset tekevät miehille, Loredana paljastaa.

Rakkauden ammattilainen kertoo myös, että Tiger oli seksin pauloissa iltayhdeksästä aamun sarastukseen.

– Hän ei pystynyt nukkumaan ollenkaan ja oli hereillä koko yön. En ole varma, voiko terapia auttaa häntä. Hän ei ollut normaali kaveri.

Tunnetun madamen mukaan Tiger maksoi viikonlopusta Loredanan kanssa 10 000 dollaria kaksi vuotta sitten. Tällä hetkellä Tiger on vieroitushoidossa missisippiläisellä kuntoutusklinikalla.

(MTV3

Lue myös:

    Uusimmat