Rakasta rumaakin asuntoa – katso, miten

Onko sinunkin asunnossasi aina jokin vika? Jos stressaat jatkuvasti järjestämistä kaipaavia kaappeja tai sotkuista eteistä, et koskaan pääse kunnolla nauttimaan kodistasi!

Oman kodin tulisi olla rauhan tyyssija, jonne voit paeta kiirettä ja stressiä. Jos haluat rakastua kotiisi kunnolla, hyväksy vihdoinkin myös sen virheet ja keskity enemmän asuntosi hyviin puoliin.

Muista, että trendikkäät ja supersiistit huoneet eivät ole avain onneen, vaan kotisi on oltava näköisesi ja juuri sellainen kuin sinä haluat!

Ihanan kodin kymmenen käskyä

1. Lakkaa jo suremasta kotisi toimimattomia kohtia. Keskity sen sijaan niihin asioihin, joihin olet erityisen tyytyväinen. Jos et millään pääse yli siitä, että et pidä eteisestäsi, tee asialle jotain. Huonosti toimivan yksityiskohdan sureminen ei ole kaiken siihen kuluvan energian arvoinen.

2. Kunnioita kotiasi sen verran, että et täytä huoneita tavaroilla, joita et tarvitse tai joista et pidä. Vaikka olet saanut käsittämättömän ruman vaasin joululahjaksi, ei sitä ole mikään pakko säilyttää. Vie ylimääräiset esineet kirpputorille tai kierrätykseen.

3. Järjestä itsellesi rauhallinen nurkkaus, jonne voit aina tarvittaessa vetäytyä. Hanki sinne tavaroita, joista erityisesti pidät, kuten esimerkiksi lämmin torkkupeitto ja kasa hyviä lehtiä.

4. Nauti kodistasi ilman hyvää syytä - syö vaikka illallinen kynttilänvalossa ja käytä parhaita astioitasi, vaikka ei olisikaan juhlapäivä. Arkeenkin voi vaatia välillä hieman luksusta.

5. Muista, että piristävillä pikkuasioilla on väliä - osta vaikka kotiin tuoreita, värikkäitä kukkia suuri kimpullinen. Se tuo keväistä tunnelmaa ja saa sinut hyvälle tuulelle.

Lue koko lista Koti-sivulla: Rakastu vihdoinkin kotisi sisustukseen!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja