Mainos

Rajusta nettikuvasta kohu – teipattiinko humalainen häirikkö näin tiukasti penkkiinsä?

Humalaismies on jouduttu sitomaan tämän rauhoittamiseksi Icelandairin lennolla.

Häiriköivä mies oli sidottu lentoyhtiön toimesta sen jälkeen kun tämä oli käynyt toisiin matkustajiin käsiksi. Asiasta uutisoi muun muassa Sydney Morning Herald.

Välikohtaus sattui viime torstaina Reykjavikista New Yorkiin matkalla olleella lennolla. Tapaus on saanut suurta julkisuutta sen jälkeen, kun netissä alkoi kiertää valokuva rajusti teipatusta miehestä, jonka väitetään esittävän lennon häirikköä.

Kuvan on laittanut Tumblr-valokuvapalveluunAndy Ellwood, joka kertoo lennolla olleen ystävänsä ottaneen kuvan.

Icelandairin edustaja Gudjon Arngrimsson myöntää lennolla tapahtuneen sitomisen. Arngrimssonin mukaan mies oli sidottu sen jälkeen, kun tämän käytös oli muuttunut uhkaavaksi.

– Lennolla olleiden turvallisuuden takaamiseksi hänet taltutettiin henkilökunnan ja matkustajien toimesta. Häntä tarkkailtiin sen jälkeen koko lennon ajan hänen oman turvallisuutensa vuoksi.

Arngrimsson ei pystynyt vahvistamaan, liittyykö netissä kiertävä kuva kyseiseen tapaukseen.

Hän totesi kuitenkin, että lentoyhtiöt kuljettavat normaalisti mukanaan nippusiteitä ja teippiä vaarallisten matkustajien hillitsemiseksi.

Kertoman mukaan rähinöinyt mies oli juonut kaikki ostamansa tax-free juomat ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen mies oli alkanut kuristaa toista matkustajaa ja kirkunut, että kone rysähtää alas.

Lentoyhtiön mukaan poliisi oli noutanut miehen koneesta sen laskeuduttua Kennedyn lentokentälle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.