Mainos

Rajujen ulosajojen yö

Lämmenneet kesäkelit ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että henkilöautojen ulosajoja kirjattiin viime yönä tavanomaista enemmän.

Kaksi nuorta miestä loukkaantui henkilöauton ulosajossa varhain tänä aamuna Kangasalalla Pirkanmaalla. Molemmat miehet loukkaantuivat vakavasti, mutta he olivat tajuissaan onnettomuuden jälkeen.

Turma sattui puoli seitsemän jälkeen Ysitiellä.

Päivystävä palomestari Johannes Valkama kertoo, että tie onnettomuuspaikalla on melkein suora. Pientareelle ajautunut Tampereen suunnasta tullut auto katkaisi tieltä suistuessaan yhden valopylvään.

Autossa ei ollut muita ihmisiä. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.

Jyväskylässä kaksi rajua ulosajoa

Aamuyöllä kolaroitiin myös Jyväskylässä.

Ensimmäisessä tapauksessa henkilöauton kyydissä oli 2 naista ja 3 miestä. Ajoneuvo oli pyörinyt useasti ympäri ja päätynyt kevyen liikenteenväylän yli ojaan. Kuljettaja ja hänen kyydissään olleet samanikäiset matkustajat toimitettiin loukkaantuneina sairaalaan. Poliisilla ei ole tietoa heidän vammoistaan. Mies puhalsi alkometriin 1,39 promillea ja häntä epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta ja neljästä vammantuottamuksesta. Miehen käyttämä auto romuttui.

Toisessa tapauksessa henkilöauto oli suistunut tieltä ja törmännyt rajusti katuvalopylvääseen sekä viheralueella oleviin puihin. Ajoneuvossa olleet yksi mies ja kaksi naista pystyivät itse kävelemään ambulanssin kyytiin ja heidät kuljetettiin lääkärin tarkastukseen. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä todennäköisesti korjauskelvottomaan kuntoon.

Poliisi tapasi autolta 24- ja 28- vuotiaat naiset sekä 28- vuotiaan miehen, joiden osuutta tapahtumiin selvitellään. Tekoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.