Mainos

Rajua menoa Lahdessa - kaksi vakavaa puukotusta

Päijät-Hämeen poliisilaitos tiedottaa kahdesta erillisestä puukotuksesta, jotka tapahtuivat Lahden seudulla viime yönä.

Aamuyöllä Lahden Metsäkankaan kaupunginosassa sijaitsevassa yksityisasunnossa oli niin sanotusti istuttu iltaa suuremmalla joukolla, kun kaksi asunnossa vieraana ollutta noin 30-vuotiasta miestä olivat riitautuneet keskenään.

Toinen puukotti toista riidan päätteeksi. Uhri pääsi pakenemaan asunnosta ulos, jossa sivullinen henkilö hälytti uhrille apua. Uhri sai puukotuksesta hengenvaaralliset vammat, mutta on toipumassa.

Hiukan myöhemmin poliisi löysi puukottajaksi epäillyn miehen läheisestä ravintolasta. Mies otettiin kiinni ja Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehen tänään todennäköisin syin tapon yritykseen epäiltynä.

Toinen puukotus tapahtui myös yksityisasunnossa Hennalan kaupunginosassa eilen alkuillasta. Poliisi löysi vakavasti loukkaantuneen noin 35-vuotiaan miesuhrin kerrostalon pihalta.

Rikoksen tapahtumapaikaksi selvisi läheisen kerrostalon yksityisasunto. Poliisi otti tuosta yksityisasunnosta kiinni yhden naisen ja yhden miehen.

Tänään aikana kiinniottoja on tehty lisää ja osa kiinniotetuista on kuulustelujen jälkeen vapautettu. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.