Raju onnettomuus: ökyseuran pelaaja kolaroi Lamborghinilla vastaantulevan auton kanssa

Jalkapallon ökyseura PSG:n puolalaismaalivahti Marcin Bułka, 20, on ollut liikenneonnettomuudessa keskiviikkoiltana, puolalaismediassa kerrotaan.

Puolalainen uutissivusto Wiadomości raportoi, että Bułka oli yrittänyt ohittaa Lamborghinilla toista autoa Puolan Wyszogródissa. Vastakkaisesta suunnasta oli kuitenkin tullut auto, ja Bułkalta oli loppunut tila. Autot olivat törmänneet toisiinsa.

Sosiaalisessa mediassa jaetut kuvat osoittavat Bułkan ajaman keltaisen Lamborghinin keulan ruhjoutuneen täysin. Myös toinen auto, Huyndai, vaurioitui pahasti.

Kolmelle ihmisille vammoja

Poliisi on kertonut Bułkan ja hänen kyydissä olleen matkustajan saaneen lieviä vammoja. Vastaan tulleen Huyndain 56-vuotiaan kuljettajan vammat olivat vakavimmat, ja hän oli joutunut sairaalaan. Hyundaissa kyydissä ollut matkustaja oli sen sijaan selvinnyt vammoitta.

Autojen kuljettajat olivat olleet poliisin mukaan selvin päin. Poliisi tutkii onnettomuutta, joka on ensihavaintojen perusteella mennyt Bułkan piikkiin.

Epävirallisen tiedon mukaan Bułkan ajama Lamborghini ei olisi ollut hänen omaisuuttaan, vaan autovuokraamosta vuokrattu menopeli.

Puolan nuorten maajoukkueisiin aiemmin kuulunut Bułka siirtyi PSG:hen kesällä 2019. Hän pelasi kuluneella kaudella Ranskan pääsarjaa mestariseurassa yhden ottelun.

Kuvia Bułkan ajaman Lamborghinin vaurioista on katsottavissa alla.

Lue myös:

    Uusimmat