Mainos

Rajanylittäjä pakeni Niiralassa - vartiosto taltutti kaasulla

Venäjältä saapunut suomalaismies on aiheuttanut poikkeuksellisen takaa-ajotilanteen Niiralan rajanylityspaikalla Tohmajärvellä. Syytä miehen käytökseen ei tiedetä, sillä hänen hallustaan ei löydetty lopulta mitään poikkeuksellista.

Tapaus sattui iltapäivällä, kun 48-vuotias mies oli saapunut rajatarkastukseen matkailuautollaan. Mies kävi passintarkastuksessa, mutta kieltäytyi yllättäen tullitarkastuksesta. Mies lukittui autoonsa ja lähti pakenemaan Tohmajärven suuntaan. Rajavartioston partio ja tullivirkailija seurasivat pakenijaa, joka saatiin lopulta pysähtymään linja-autopysäkille Uudessa-Värtsilässä. Mies ei vieläkään suostunut tulemaan ulos autosta, jolloin partio käytti kaasusumutinta.

Rajavartioston mukaan mieheen oli koko ajan näköyhteys, eikä hänen nähty esimerkiksi heittävän mitään ulos autosta. Alkoholilla tai huumaavilla aineilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen.

Mies pääsi jatkamaan matkaansa. Häntä epäillään kuitenkin virkamiehen vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.