Mainos

Räjähtäneen kännykän akku ei Nokian

Lahdessa räjähtäneen matkapuhelimen akku ei ollut puhelimen alkuperäinen akku. Matkapuhelinjätti Nokian selvityksen mukaan puhelimeen oli vaihdettu toisen toimittajan korvikeakku.

-Kyse oli niin sanotun kolmannen osapuolen tarvikeakusta, niin kuin maailmalla aiemmin tapahtuneissa vastaavissa tapauksissakin on ollut. Tähän mennessä tapahtuneet räjähdykset eivät ole liittyneet mihinkään tiettyyn Nokian malliin tai yksittäiseen akkuvalmistajaan, sanoi Nokia Mobile Phonesin viestintäjohtaja Kari Tuutti.
Tuutti korosti, että Nokialla ei ole mitään mahdollisuutta osallistua sellaisten tuotteiden laadunvalvontaan, jotka eivät ole yhtiön itsensä valmistamia. Tuutti ei tiennyt, onko Nokia jo maksanut korvauksia räjähtäneestä kännykästä tai suunnitellaanko moista.

-Jokainen räjähdystapaus on sinänsä ikävä. Viime kuukausina olemme alkaneet toimia jälleenmyyjien kanssa, jotta he katsoisivat tarkkaan, että myytävien akkujen laatu olisi taattu. Samoin pyrimme kertomaan kuluttajille, että he tarkistaisivat, onko edullisissa akuissa riittävät turvaelementit.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.