Mainos

Räjähdys linja-autossa Moskovassa

Viisi ihmistä loukkaantui linja-autossa tapahtuneessa pommiräjähdyksessä Moskovassa aikaisin tänään, kertoivat venäläiset uutistoimistot. Viranomaisten mukaan kolme ihmistä, heidän joukossaan linja-auton kuljettaja, joutuivat sairaalahoitoon.

Pommiräjähdys herätti pelkoja, että tshetsheenitaistelijat ovat aloittaneet sodan myös Venäjän pääkaupungissa. Silminnäkijät kertoivat matkustajien antaneen kuljettajalle vihanneskassin, joka näytti unohtuneen linja-autoon. Kassi räjähti kuljettajan ollessa avaamassa sitä. On suoranainen ihme, että kuljettaja jäi henkiin, eräs poliisi kommentoi tapahtumaa.

Uutistoimisto Itar-Tassin mukaan räjähdys tapahtui lähellä Pushkinin aukiota Moskovan keskustassa. Linja-autossa oli räjähdyksen tapahtuessa kuljettajan lisäksi vain muutama matkustaja.

Jeltsinin turvallisuusneuvoston johtoon hiljattain nimittämä Aleksandr Lebed kertoi tiedotustilaisuudessa, että hän tarvitsee lisää tietoja saadakseen varmuuden pommin asettajasta. Onnettomuuspaikalla olleet ohikulkijat epäilivät vahvasti Lebedin mahdollisuuksia vähentää rikollisuutta Moskovassa. Hän ilmoitti noustessaan virkaansa yhdeksi tärkeimmäksi tehtäväkseen rikollisuuden vähentämisen Moskovassa.
(STT-AFP-Itar-Tass-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.