Mainos

Raitiovaunuonnettomuuksia Helsingin kuumuudessa

Pakettiauton kolme matkustajaa selvisivät kolhuilla törmäyksestä raitiovaunun kanssa lauantaina aamupäivällä Helsingin Vallilassa. Kolari tapahtui puoli yhdentoista jälkeen Hämeentiellä, jossa raitiovaunu törmäsi auton peräosaan.

Poliisin mukaan pakettiauto kääntyi liikennesääntöjen vastaisesti vasemmalle. Raitiovaunu oli töräyttänyt varoituksen, mutta se ei pystynyt estämään yhteenajoa. Vaunun vauhti oli alhainen, eikä kukaan sen matkustajista loukkaantunut.

Raitiovaunu oli osallisena myös toisessa törmäyksessä Helsingissä. Henkilöauto kääntyi navigaattorin ohjeistamana vasemmalle liikennesääntöjen vastaisesti raitiovaunun eteen iltapäivällä kolmen aikaan. Törmäys sattui Mannerheimintien ja Valpurinkadun risteyksessä.

Iäkkään miehen ajama henkilöauto jäi raitiovaunun ja liikennevalotolpan väliin puristuksiin. Kumpikaan kuljettajista ei loukkaantunut vakavasti. Raitiovaunun kuljettaja vietiin kuitenkin tarkastettavaksi sairaalaan.

Päivystävän palomestarin Taisto Hakalan mukaan raitiovaunun vauhti ei ollut kova eikä matkustajista kukaan tiettävästi loukkaantunut. Matkustajat olivat lähteneet paikalta jo ennen kuin viranomaiset saapuivat.

Hakalo arvioi helteen ja navigaattorin heikentäneen miehen arviointikykyä. Mies oli ulkopaikkakuntalainen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.