Mainos

Raitiovaunu ja rekka törmäsivät Helsingissä

Raitiovaunu putosi osittain kiskoiltaan Helsingin Töölöntullissa. Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Raitiovaunu ja rekka kolaroivat Helsingissä Tullinpuomin Shellin kohdalla tänä aamuna. Linjan 4 raitiovaunu putosi osittain kiskoilta, mutta onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta. Vaunussa oli onnettomuuden sattuessa muutamia kymmeniä matkustajia.

Molemmat kulkuneuvot olivat kymmenen jälkeen matkalla Tukholmankatua Mannerheimintien suuntaan, kun puoliperävaunullinen rekka kääntyi jostakin syystä Topeliuksenkadulle raitiovaunun eteen. Raju kylkikolari aiheutti peltivahinkoja kummallekin kulkuvälineelle. Kukaan matkustaja ei kuitenkaan ollut ensiavun tarpeessa.

- Kaikki matkustajat pääsivät omin avuin ulos ja jatkoivat matkaansa kukin taholleen. Raitiovaunun kuljettaja säikähti tilannetta, mutta rekan kuljettajakin selvisi täysin vammoitta, kertoi palomestari Jani Pitkänen.

Pitkäsen mukaan tapauksessa oli kuitenkin vakavan onnettomuuden ainekset.

- Kun tällaiset massat ovat liikenteessä, niin energiat ovat erittäin isoja. Tässä oli kyllä hyvä tuuri kaikilla mukana, että ei tullut kenellekään vakavampia vammoja.

Raitiovaunuliikenne Tukholmankadulla oli onnettomuuden jälkeen poikki puolisen tuntia. Raivaustyöt haittasivat myös autoliikennettä. Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei poliisin mukaan ollut osuutta tapahtumiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.